over Justminis

Uw MINI cabrio specialist in Midden Nederland

 

Waarom koopt u uw MINI cabrio bij Justminis?

 Zorgvuldig geselecteerde MINI cabrio’s

 Aantoonbare onderhoudshistorie aanwezig

 Kwaliteit voor een faire prijs

 3 maanden garantie

 

 

 

“Quote van Anand”

Anand Bhagwandas

Anand Bhagwandas

Eigenaar

Anand Bhagwandas is oprichter en eigenaar van Justminis. Mijn eerste auto in 1982 was een cabrio. Mijn fascinatie en enthousiasme voor het rijden in een cabrio is toen direct ontstaan. Als je in een cabrio rijdt zie je blije blikken en opgestoken duimen. Lekker met de wind door je haren genieten van de omgeving en je cabrio. Geweldig!

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik gewerkt voor nationale en internationale bedrijven in binnen en buitenland. Hiermee is de basis gelegd voor een uitstekend internationaal netwerk. Ik gebruik dit netwerk om mooie en bijzondere cabrio’s te vinden. Daarnaast heb ik ook veel goede technisch specialisten leren kennen.

Een paar jaar geleden kreeg ik de opdracht van een goede vriend om een MINI Cooper S cabrio voor zijn echtgenote te kopen. Na een uitgebreide zoektocht heb ik een zeer mooi exemplaar bij de MINI dealer weten te vinden. Deze MINI Cooper S cabrio voldeed geheel aan de wensen van mijn vriend en zijn vrouw. De MINI Cooper S cabrio kwam ook door mijn eigen selectie criteria. Tijdens de rit van München naar Zeist genoot ik van het rijden in deze MINI Cooper S Cabrio. Wat een vermogen, wat een wegligging en wat een uniek design. Een rijders auto pur sang. Vergelijkbaar met een BMW!

Tijdens deze rit is het idee ontstaan om mijzelf helemaal te gaan specialiseren in de verkoop van jong gebruikte MINI cabrio’s. Na veel ervaring en deskundigheid – onder andere ook in de automotive branche – te hebben opgedaan, ben ik ontzettend trots dat ik mijn droom heb kunnen verwezenlijken. In 2017 ben ik Justminis gestart! Ik verheug me erop mijn passie voor deze geweldige auto, de MINI cabrio, met u te mogen delen.

Voor meer informatie of een proefrit kunt u contact met mij opnemen.

“drive your dream”

Wij werken alleen op afspraak

Back to top